Et innlegg fra bloggen GeOs blogg GeOs blogg

LANDSLAGENE

Årets store mål for våre landslag i åpen klasse, dameklassen og veteranklassen spilles i Ostende, Belgia i juni. Det er et gryende håp om at våre lag skal kunne kjempe høyt oppe i år, og vi tror det er muligheter for å kunne kvalle til VM-2019.

ÅPEN KLASSE og DAMEKLASSEN

På Blakset bridgesenter i København var det i helgen observasjonsturnering for landslagsaktuelle skandinaviske spillere. Flere norske par hadde tatt turen og fikk nyttig trening- Turneringen er også nyttig for landslagssjefene for å finsikte aktuelle par.

Det rapporteres at pga. et forfall blant de norske damespillerne fikk landslagskaptein Tormod Røren forsøkt seg i dameklassen, men ryktene sier at han neppe spilte seg inn på damelandslaget til tross for pluss sammen med Maja Rom Anjer .

Det ble spilt 112 spill totalt, Monrad par med IMP-a-cross-the-field beregning. Danske Jonas Houmuller og Lauge Shaffer vant turneringen. Best av de norske var Terje Aa-Allan Livgård som ble på 2.plass. Jeg kommer tilbake med spill fra turneringen ganske snart.

Alle resultatene finner du her.

VETERANKLASSEN

Like etter nyttår møtes to lag (tre par hver) til stikk-kamp om å få lov til å representere Norge i seniorklassen i EM for nasjonslag i Ostende til sommeren. Kampen ble vunnet av et lag som består av Peter Marstrander, Tor Bakke, Helge og Roald Mæsel, og Tolle og Leif Erik Stabell som dermed blir Norges seniorlag i Ostende. Resultater og spillfiler for veteranenes stikk-kamp finner du her. 

Norges representanter i EM for veteraner i juni: f.v. Roald Mæsel, Helge Mæsel, Leif Erik Stabell, Tor Bakke, Peter Marstrander og tolle Stabell.

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.