To norske stortap

Det ble lite jubel i de norske bridgehjem denne fredagskvelden. Både U26-laget og W26-laget ble vist på BBO, men dessverre ble det stortap for begge våre lag.

Norge U26 møtte Frankrike, som ligger på andreplass. Kampen endte med IMP-sifrene 4-42 i fransk favør, og dermed ble det mindre enn 2 vinnerpoeng til Norge. Nå er det hele 34 VP opp til 6.plassen, så VM-billetten henger i en tynn tråd med bare tre kamper igjen å spille.

Det gikk ikke stort bedre for vårt jentelag. De tapte med 22 IMP mot Polen og fikk dermed med seg drøyt 4 vinnerpoeng fra kampen. For jentene er det nesten 32 vinnerpoeng opp til 6.plassen. Selv om de skal møte de tre lagene som ligger bak dem på tabellen skal det mye til for å ta igjen Tyrkia eller Frankrike.

Running scores U26

Running scores W26

Vi kommer tilbake med mer EM-stoff i morgen tidlig.

Også jentene vises på BBO

I tillegg til at U26-lagets siste kamp i dag mot Frankrike vises på BBO, kan du også følge kampen til de norske jentene mot Polen. Begge kampene starter klokka 17:50.

I skrivende stund er begge de norske lagene et stykke unna topp 6 som gir plass i neste års VM. Vi krysser fingrene for at det blir solid spilling og mange norske vinnerpoeng i kveldskampen. Dette er fortsatt mulig å klare, men det blir færre og færre kamper å gjøre det på!

Running scores U26

Running scores W26

Running scores U21