Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Åpningsseremoni

Lørdag kveld var det klart for åpningsseremoni i ballsalen på Kvarner Hotel, det første hotellet som ble bygget i Kroatia. Gammel eleganse, lysekroner og fresker dannet rammen for åpningen av det 52. EM for nasjonslag. I Kroatia og store deler av Europa forøvrig er bridge anerkjent av den nasjonelle olympiske komitè, slik at de selvfølgelig er til stede ved åpningen av et slikt mesterskap. Men enda mer gledelig var det at presidenten i Kroatia, Ivo Josipovic, beæret bridgen med sin tilstedeværelse. 

Flere taler, heldigvis korte, og litt sang var innholdet i selve åpningsseremonien. Alle land blir også lest opp og må reise seg for å vise seg for de andre lagene. Det er en hyggelig tradisjon å kunne se motstanderne man skal møte i disse 10 dagene. 

Etter selve åpningsseremonien ble det servert sprudlende vann på terassen, og damelaget mente jeg måtte omdøpe bloggen min til rosèbloggen. Jeg tok ikke mer enn to glass damer, bare to!

Veldig hyggelig var det også at den norske ambassaden i Kroatia var representert på åpningsseremonien og vi hadde en hyggelig samtale med de. En hyggelig dame, som jeg dessverre ikke fikk med meg navnet på, spilte til og med bridge, og hun skulle følge nøye med. Hun lovet også at dersom Norge vant skulle de komme tilbake til medaljeseremonien.


5/6 av det åpne laget med representantene fra ambassaden. Norges ambassadør i Kroatia, Henrik Ofstad, bakerst til høyre.

Damelaget er også klare til kamp:


For seniorlaget var ikke alle kommet ennå, så bilder av de kommer senere. Nå lader alle lag til kamp og jeg er sikker på at vi får flere fine seiere i morgen.
Kryss fingrene!

*Oppdatert med noen flere bilder:

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.