Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Ingen norske medaljer

Dessverre ble det ingen norske medaljer da parturneringene i World Bridge Games ble avsluttet lørdag kveld. To av de norske parene var med i medaljekampen, men nådde altså ikke helt opp.

Peter Marstrander - Rune B. Anderssen ble nummer fire i veteranklassen, mens Tor Bakke - Helge Hantveit ble nummer elleve.
Resultater veteran

Marianne Harding - Ann Karin Fuglestad ble nummer åtte i dameklassen, mens Liv Marit Grude - Bodil Nyheim Øigarden ble nummer 13.
Resultater damer

I åpen klasse ble Sven-Olai og Sam Inge Høyland nummer 29.
Resultater åpen klasse

Det er for øvrig dramatikk på gang knyttet til fordelinga av medaljene i åpen klasse. Sabine Auken - Roy Welland fra Tyskland ble utropt til vinnere, knepent foran Ashley Bach - Michael Cornell fra New Zealand, og fikk sine gullmedaljer i Wroclaw lørdag kveld. I ettertid har det kommet fram at paret fra New Zealand egentlig burde vært utropt til vinnere fordi det tyske paret har fått for mange poeng etter at en utgangskontrakt er reggistrert i feil retning. Les mer om dette på GeOs blogg.

Monaco, med Geir Helgemo og Tor Helness på laget, tok for øvrig sølv i lagturneringa i åpen klasse etter å ha tapt en meget spennende finale. Gratulerer til Geir og Tor med nok en medalje i samlinga!
Resultater lag åpen klasse


Monaco fikk sine sølvmedaljer i Wroclaw lørdag kveld.
(Foto: World Bridge Federation)

Kommentarer

Logg inn for å skrive kommentarer.