Ikke noe å snakke om!

De norske damene startet med WO i første kamp. I kamp 2 møtte Sverige, den snakker vi ikke om.
I kamp 3 de fikk med seg alle 20 poengene mot Estonia,. Flott oppreising!

Tidligere i dag fortalte jeg om gutta som ledet 41-0 mot Bulgaria etter 10 spill.

I 4. kamp møtte damene samme laget (ok da, kanskje ikke samme laget… samme landet :)) i dagens siste kamp og ledet 80-0! etter 12 spill. De vant til slutt kampen 89-1 noe som ga 20 og max uttelling til de norske damene!

 

Magisk, Boye!

Det var en fryd å se på de norske gutta i aksjon på BBO i kamp 2 i dag! Alle 4 (Boye, Espen, Hoffa og Thomas) var på hugget og de rundspilte Bulgaria i en meget viktig kamp om VM-billettene!

Etter 10 spill ledet de 41-0! og vant tilslutt 69-13 som ga 19.69 til de norske gutta. Disse 2 spillene fra Boye var sterkt medvirkende til den overbevisende seieren:

 

Sluttkontrakten ble 6S.Boye fikk trumf ut som han vant i bordet, han spilte en kløver til J og K. W fant nå ruter vrien, men det var for sent. Boye vant stikket med ruter A i bordet og spilte en kløver til esset før han trumfen en spar i bordet. Han tok nå for kløver dame med ruter avkast og trumfet en ruter på hånden etterfulgt av sin andre spartaper til trumf i bordet. Han trumfet nå en ruter til, trakk trumfen og kunne claime 12 stikk og 11 velfortjente poeng til Norge.

I neste spill skulle han spille ut mot 3NT etter at motparten hadde meldt 1C-1NT-2NT-3C-3NT (meldingsforløpet er ikke forklart, men jeg regner med at 1C er 2+C og 3C viser en eller annen form for balansert hånd) :

853
A52
8632
A102

Er man magisk så er man magisk! Og da spiller man kløver A ut og finner makker med KQxxx :)
Ved det andre bordet var NT spilt fra andre hånden så da var kløver et naturlig utspill.