Bridgelærerutdanning gjennomført - 12 nye bridgelærere (snart)

12 deltakere gjennomførte bridgelærerutdanningen som ble arrangert i Halden i helga. Når praksisen er gjennomført har vi fått 12 nye autoriserte bridgelærere.

Bridgelærerutdanning gjennomført - 12 nye bridgelærere (snart)

Hva er bridgelærerutdanningen?

Bridgelærerutdanningen består av tre ledd: to-dagers kurs, praksis (som kursholder eller assistent, og en egen-evaluering av læringen. På kurset ser man på hva man gjør før, under, og etter kurset, bridge-didaktikk (hvordan man lærer bort bridge på en god måte), og blir kjent med tilgjengelig undervisningsmateriell. På kurset i Halden fikk deltakerne også prøve i praksis å arrangere et lynkurs i bridge. Etter gjennomført bridgelærerutdanning får man tittelen autorisert bridgelærer. 

Bridgelærerutdanning til et sted nær DEG

BK Tempo ønsker å satse på storstilt rekruttering til klubben denne sesongen, og tok tidlig kontakt med NBF for å høre om muligheten for å få arrangert bridgelærerutdanning i egen krets. NBF stiller gjerne med folk til å arrangere bridgelærerutdanning lokalt/regionalt når klubb/krets tar på seg det praktiske rundt arrangementet og sørger for god lokal deltakelse. 

 

Nye bridgelærere praktiserer lynkurs i bridge