Handikap - noen problemer fortsatt

Vi er kommet godt etter 1.1.18 da vi lovet at handikap skulle være på plass. Dessverre har vår IT-utvikler, Nils-Otto Eliassen, blitt rammet av sykdom. Det har satt prosjektet litt tilbake i tid, men vi er i gang med å planlegge hvordan vi skal få ferdig de siste punktene slik at alt fungerer slik det skal. 

Handikap - noen problemer fortsatt

Det er ingenting i veien for at klubbene allerede nå kan spille handikapturneringer, og det er allerede flere klubber som gjør det. Vi har fått gode tilbakemeldinger på at deltakerne opplever dette som spennende, så kanskje det er noe for din klubb også?

Merk at systemet vårt foreløpig ikke klarer å beregne mesterpoeng korrekt fra hcp-turneringer, så vær vennlig å gi oss beskjed når dere har arrangert en hcp-turnering, eller gi den et navn som inkluderer handikap. 

Kjente feil som det jobbes med å rette:

 

  • Daglig oppdatering av foreløpig handikap er ikke på plass
  • Utenlandske deltakere får 52 i handikap og påvirker dermed turneringens snitthandikap galt
  • Resultater fra Egersund BK og Hauge BK beregnes ikke korrekt på grunn av lokalt handikap
  • Medlemslister etc er for øyeblikket i motsatt alfabetisk rekkefølge
  • Resultatvisningen lar deg ikke skifte mellom handikapresultat og resultat uten handikap (scratch-resultat)

Vi ønsker gjerne tilbakemeldinger fra dere dersom dere finner noe feil, eller urimelig. Send oss gjerne en tilbakemelding om dere har spilt hcp-turnering i klubben også - hvordan var det for medlemmene?

Vi beklager at dette prosjektet dessverre tar noe lenger tid enn vi håpet, men ber om forståelse for at det er noen ting som ligger utenfor vår kontroll.