Kvartfinale mot England

Torsdag spilles først kvartfinaler deretter semifinaler - med 2x14 spill i hver - i White House Junior Internationals 2017. Norge spiller mot England i kvartfinalen. Med seier så blir vinneren av Israel U26 og Polen motstander i semifinalen. Norge er ikke på BBO i første sett av kvartfinalen som starter kl. 11.30. Siste sett av kvartfinalen starter kl. 13.45. Semifinalesettene starter kl. 16.00 og 20.00. To kamper overføres på BBO i både kvart- og semifinalene.

Kvartfinale mot England

mellomspillet i White House møter Norge England kl. 14.40 i dag. Kampen overføres på BBO. Norge ble # 2 i sin kvalifiseriingsgruppe som var ferdigspilt tirsdag. De 6 beste går til mellomspillets gruppe A og tar med seg resultatene mot de andre lagene som går videre til gruppe A.
Laget ligger på 5. plass i mellomspillets A-gruppe før dagens kamper. Det spilles 6 kamper i mellomspillet i dag mot de 6 lagene som kvalifiserte seg til mellomspillet fra den andre kvalifiseringsgruppen.

Etter første dag i White House ligger Norge på 3. plass i gruppe A. I dagens første kamp kl. 11:30 møter Norge Russland. Kampen overføres på BBO.

Denne uken spilles White House Junior Internationals 2017 med et 24 lags stort felt fra hele Europa i tillegg til lag fra Israel og et par fra Brasil (som spiller på et transnasjonalt lag).

Vi stiller med et godt norsk lag på startstreken i turneringen som starter mandag og avsluttes med finale fredag.


Det norske laget:
Christian Bakke, Bergen Akademiske BK – Anders H. Gundersen, Studentenes BK
Marcus A. Scheie, BK Norrøna – Joakim Sæther, Melhus BK
Lagleder: Lars E. Eide, Hamar BK