Planleggingsfase for landslagene

 Norsk Bridgeforbund har tilsatt Jon-Egil Furunes som Sportssjef. Han er allerede i gang med arbeidet. I tillegg til å få på plass en struktur, roller/ansvar og rammer for arbeidet med landslagene som skal legges fram for styret i styremøtet i begynnelsen av desember, har Jon-Egil allerede hatt flere møter med landslagskapteinene for damer og åpen klasse om arbeidet fram mot Nordisk mesterskap i Danmark i pinsen neste år.

Planleggingsfase for landslagene

 Kaptein for damelandslaget Tormod Røren har i samråd med Sportssjefen utarbeidet en plan for en rekke samlinger for damene som også er åpne for spillere på de andre landslagene og også for andre interesserte spillere.

Norsk dame-/jentebridge er helt klart i sterk fremgang, noe vi har sett både nasjonalt og i internasjonale mesterskap. Vi trenger å mobilisere alle sterke krefter for ytterligere framganger for landslaget. Derfor har Tormod følgende spørsmål til våre damespillere:

Har du lyst/anledning til å være med på å løfte oss det siste hakket opp i verdenstoppen?

I nært samarbeid med den nye sportssjefen er det bestemt at det vil bli tatt ut en brutto landslagstropp i november 2016 som retter seg mot EM 2018. I e-posten som ble sendt ut til mange damespillere, ber Tormod om svar fra dere på følgende:

 

  • Vi(par) ønsker å bli vurdert for landslagets brutto tropp og vil satse frem mot EM 2018.
  • Vi/jeg(par/enkeltspillere) ønsker å bli vurdert, men EM 2018 blir for tidlig.

 

Svar innen senest 15/11 2016.

 
Første landslagssamling i Letohallen på Dal - 5/1 kl 1900 - 8/1 kl 1600 - i forbindelse med Nyttårscupen 2017 – innbydelse/påmelding.
 
Foreløpig plan for videre samlinger i 2017:
 
Oslo IMPen 23-25/2
Lyngdal 11-13/4
Storefjell 8-11/6 
Sandefjord i begynnelsen av oktober
 
 
I 2017 arrangeres Nordisk mesterskap i Horsens i Danmark 2-4/6. De som har ambisjoner om å bli tatt ut til EM i 2018, bør absolutt være aktuelle for dette mesterskapet.