Hvordan tenke som en verdensmester

På organisasjonsdagene 22.-23. april i Bergen har Tor Helness fått en time til å lære deg hvordan du tenker som en verdensmester.

Foto: Trond Høines

Foto: Trond Høines

Påfyll for alle tillitsvalgte

Organisasjonsdagene skal gi faglig påfyll og inspirasjon til alle Norsk Bridgeforbunds tillitsvalgte på klubb- og kretsnivå. 

Årets hovedtema er hvordan vi markedsfører egen klubb og turneringer, og vi kommer inn på hvordan vi forbedrer klubbens hjemmeside og klubbens kontakt med media. Vi vil også behandle hvordan vi bedre bridge sitt image mot potensielle medlemmer.

Inspirasjon og glede

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere viser at den beste tiden er den tiden du får sammen med andre klubb- og kretsledere til å utveksle erfarginer. Vi kommer derfor til å legge opp til både et offisielt faglig program, men også rom for uformelle diskusjoner.

I tillegg til foredrag knyttet til årets hovedtema, hvordan vi får bridgen fram i lyset, blir det inspirerende foredrag fra blant andre Ola Kåre Risa (verdensmester i hukommelse) og Tor Helness (flere ganger verdensmester i bridge.

Les mer om årets organisasjonsdager 

Påmelding

Bestill fly til Bergen

Vil du være med? Flybillettene er billigst nå. Bruk Norsk Bridgeforbunds avtalekode hos Norwegian. Vi forventer opp mot 100 deltakere.