Avansert søk


Resultatet for 19/12 Ekstrakveld er klart

Resultatet fra kveldens ekstra spillekveld er klart. Gratulerer til kveldens vinnere, Terje og Kjell.

 


Med dette er årets siste spillekveld unnagjort. GOD JUL og GODT NYTT ÅR til alle og velkommen til nytt år og nye spillekvelder neste år. Vi starter allerede 2 januar!

 

 

 

Registrer Harestua Bridgeklubb som grasrotmottaker

Harestua Bridgeklubb er registrert hos Norsk Tipping som grasrotmottager. Overskuddet til Norsk Tipping har alltid gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen ble etablert i 2009 og er gjort for at Norsk Tippings kunder skal bedre kunne være med og bestemme hvordan overskuddet skal fordeles. Ved å registrere Harestua Bridgeklubb som din grasrotmottager er du med på å fordele en del av det du tipper for til oss, noe som gjør oss bedre i stand til å drive en klubb som gir gode opplevelser til våre medlemmer.

 

Registrer Harestua Bridgeklubb som din grasrotmottager i dag! Dette kan du gjøre på nettet, mobil eller hos din kommisjonær. (Din kommisjonær skal finne oss i sine systemer, eller du kan printe ut og ta med denne.)

Resultatet fra Julebordspillinga er klar

Jeg har etter beste evne regnet ut resultatet fra spillinga på Julebordet. Det var noen føringer som "ikke ga mening", så jeg har etter beste evne gjettet meg frem til det som er riktig. (Se spesielt spill 6, der det var lite som stemte hva antall stikk og utregnet poeng stemte...) Det var noen spill som ikke var spilt av alle parene. Jeg har gitt Middels+ på disse parene. Jeg brukte Ruter for å regne ut, men jeg fikk ikke til å rapportere denne turneringa uten samtidig å gi Klubbpoeng (og ingen Klubbpoeng gis på denne turneringa...) og jeg vet ikke om dette går an i Ruter.

 

Dere finner derfor ikke turneringa blant de andre turneringene på hjemmesiden vår. I stedet har jeg lagt ut resultatet i pdf-format. Dere finner de under Resultater/Turneringer/osv, men du finner også link til dem i denne artikkelen. For de som er interessert, har jeg også lagt ut bilde av slippene.

 

Sogndalsiger på juleavslutninga.

Heile 11 bord på startstreken og suveren siger til Gullstein og Tor Henning, føre Ketil-Ole Herman og Arve Bjørn-John Inge. Då gjenstår det å ønskje god jul og samstundes minne om juleturneringane i Sogndal tredje dag og på Skjolden femte dag. Vel møtt igjen tysdag 2.januar.