Avansert søk


Ny nyhetsartikkel

Denne kvaliken spilles over 3 kvelder (06, 13 og 20.11) med 2 likeverdige puljer.

NB! Ny resultatvisning, der du bl.a. ved å klikke på paret i resultatlista får opp ei underliste over hva paret har spilt/scoret på det enkelte spill.

RESULTATER:
SAMMENLAGT-PULJE BLÅ
SAMMENLAGT-PULJE RØD

Mandag 20.11 - Pulje Blå
Mandag 20.11 - Pulje Rød
Mandag 13.11 - Pulje Blå
Mandag 13.11 - Pulje Rød
Mandag 06.11 - Pulje Blå
Mandag 06.11 - Pulje Rød

Mandag 13.11.17

 Seier til Per Rømoen og Steinar Fugleneb i kveld

Velkommen til Drøbak BK

Velkommen til Drøbak BK

Drøbak BK har spillekveld hver mandag kl. 18.30 til ca. 22.00 i Drøbak kino i Storgaten 3 i Drøbak. Parkering og inngang i bakgården. Spillelokalet er i 2. etasje. Vi serverer gratis kaffe.

 

Makkerhjelp

Velkommen til Drøbak BK

Dersom du ikke har makker å spille med, vil klubben hjelpe deg med å finne en makker slik at du får spille likevel. Hvis dette er aktuelt, bør du helst møte opp i god tid for å gi klubben litt tid til å skaffe deg en makker. Vel møtt!

Ukens turnering

Denne ukens turnering endte med seier til Kåre og Andreas, mens det ble delt annenplass mellom Bent og Henning, og Hanne og Wenche.

Resultat og spill       

Ny nyhetsartikkel

31 oktober spilte vi 1 runde av juleturneringen. Det var 15 par som deltok. Alf Henning og Martin vant. Siri og Helge ble nr 2 og Svein Audun og Vidar ble nr 3. Vi gratulerer.

Anders og Dag vann IMP over feltet

To par kjempa om sigeren måndag 13. november. Lite folk denne kvelden så vi spelte IMP over feltet. Til slutt var det Anders Johansson - Dag Christensen som toppa lista med +91. Nummer to blei Kåre Kristiansen - Jørn Rekkum med +84, og tredje til Kåre Aasen - Joleiv Midttveit med +25.

Resultat og spelstensilar

Neste måndag blir det ny simultanturnering.

Vel møtt!

Ny nyhetsartikkel

7 november spilte vi 2 runde av juleturneringen. Det var 15 par som deltok. Gro og Håvard vant. Martin og Alf Henning ble nr 2 og Åse og Even ble nr 3. Vi gratulerer.

Adventsturnering mandag 2017

Oktober 30, November 6, 13, 20, 27,
Desember 4, 11, Plassiffer 100,
6 av 7 kvelder teller sammenlagt

Sammenlagt under ARTIKKEL

 Påmelding Sølvknektcupen Julecupen

Teller også på HØSTBAROMETER Mandag

Spillelokale:  Kart

 

Høstserien

 Sammenlagtresultatet som ligger på nett er litt ute å kjøre nå etter barometerturneringen da det ser ut til kun å være siste kvelden som har blitt med i sammendraget. Det riktige etter de 9 første kveldene finner du ved å trykke "les mer".