Avansert søk


Ungdomsmot og dyktighet

Denne artikkelen kom i Knøkten, desember 1999, og denne gangen er jeg ikke i tvil om at Arne Nordseth er i pennen. Så kan du jo selv gjette på hvem som er hovedpersonen i eposet.

"Dette handler om en av klubbens yngre spillere. Han ble født på en haug langt vest i kommunen. Han gråt nok mye da han fikk se stedet han skulle vokse opp. Men han lo godt da faren ristet noen kroner ut av sparegrisen sin og sendte gutten på bridgekurs."

Mere stoff fra "Knøkten"

Under fanen "Knøkten" finner dere artikler fra den gamle klubbavisa vår. Denne gangen kan du lese om hvordan en fordums ungdom i overmot skremmer motparten fra skanse til skanse for til slutt å hudflå dem i 7NT som eneste betende kontrakt.

Vi har sålangt god påmelding til Femund Bridgefestival og er halvveis i målsettinga vår. Det betyr at det snøres inn: Det er bare å melde seg på!

03.04 spiller vi vanlig klubbkveld. Handicap-turneringa vår har utgått til fordel for innkjøring av de nye maskinene våre. Deretter blir det simultan, poenghøsten og simultan igjen de tre siste tirsdagene før sceneskifte til sommerbridge i Sundet.

Med bare veier og lyse kvelder inviterer vi alle spillere til hyggelig spilling i Heggeriset Samfunnshus de neste fire tirsdagene!

 

2016

 

2017

 

2018

 

Gull i Nordisk par U16

Magnus Sætre - Christian Fredrik Johnsen vant i påsken Nordisk par for U16. 

Vi trenger ditt bidrag!

I fjor var det 3 personer som ga Grasrotandelen til Munken. Andelen utgjør halvparten av overskuddet i fjor, så det bør være et potensiale her.

- Klikk her for link til Norsk Tipping
- Skriv "munken" i søkefeltet og velg fra forslagene
- Velg "Tilknytt"

- Deretter må du bekrefte hvem du er via BankID eller kode i tekstmelding.

Grasrotandelen fra Norsk Tipping kommer nå BK Munken til gode.

 

Klubbmesterskap

 Klubbmesterskapet fortsetter i våre nye lokaler i Forsmannsenteret 3. april kl 1830. Vi spiller med Bridge+More.

Velkommen!