Avansert søk


Skolebridge uke 2: 1 down - 6 to go

Nær 300 elever i Rana kommune får denne uken sitt første møte med bridge. Mo BK og Båsmo BK samarbeider, og satser skikkelig på å få rekruttert mange nok unge spillere denne uken til å starte en egen juniorbridgeklubb. 

14 frivillige stiller som medhjelpere, og Elisabeth Solum og Kurt-Ove Thomassen forteller at de har mange flere på blokka som de ikke har spurt ennå, for alle de har spurt har vært så positive og sagt ja!

Neste onsdag har juniorbridgeklubben sin første spillekveld, og man kan trygt si at arrangøren er spent på hvor mange som dukker opp! Alt fra worst case scenario (ingen kommer), til best case scenario (100 stykker kommer, og det er ikke plass til alle i lokalet) er diskutert.

Klubbene har gjort et grundig arbeid, med brev til foreldrene (pdf), og oppslag i klasserommene. Til sommeren sponser klubbene deltakelse til alle medlemmene på sommerleiren i Drammen.

I dag var det 48 elever på Utskapen barne- og ungdomsskole som spilte (lyn)bridge for første gang, og i 4.-7. klasse var det et unisont "JA!" på om bridge var gøy. I morgen er det Ytteren barneskole og Båsmo barneskole som skal få en introduksjon. Vi gleder oss!

Mandag 08.01.18

 Første seier på nyåret gikk til Per Rømoen og Steinar Fugleneb

Kun Tor Anders og Anders gjekk i pluss

Første spelekvled i 2018 blei spelt måndag 8. januar. Os 1 spelte sin tredjerundekamp mot Samnanger BK 1 denne kvelden, ein kamp som dessverre enda men tap. Dermed er alle Os-laga ute av årets NM for klubbar.

Dei som ikkje var med å spelte lag spelte ei IMP over feltet-turnering. Der blei det spel mot eit mål då Anders Johansson - Tor Anders Hauge tok alt som var av poeng og vann med + 105 IMP. Kåre Kristiansen - Jørn Rekkum blei nummer to med + 8 IMP og Leif Juvik- Linda Rasmussen nummer tre med +4 IMP.

Resultat og spelstensilar

Neste måndag blir det simultanturnering

Vel møtt!

Årskontigent 2018

Årskontigenten for 2017 er kroner 300.-. Kan betalast til konto 3631.50.30867, eller til Linda på ein spelekveld. Hugs å merk innbetalinga tydeleg med namn om du betaler til konto.

Asbjørn og Jens Erik vann suverent Flax-kvelden 08.01.18!

2.Plassen vart delt mellom Jorunn/Inge og Oddmund/Roald Magne! Neste gong starter Vinterturneringa! Møt opp! :)

Resultat enkeltkveld 8/1 2018

Resultat enkeltkveld 8/1 2018: 

Nr. Par Poengsum
1 Arnt Ola/Adelheid 66,0
2 Magne/Ingar 59,0
2 Kai Henning/Jan Arild 59,0

Dei to neste rundene i Nyttårscupen vert den 15. og 22. januar.

Merk elles:

Fredagsbridge på hotellet i Sogndal den 12. januar kl. 1800. Påmelding seinast torsdag på NBF si heimeside.

 

Ny nyhetsartikkel

 hei eg mangla slipp for spill 17 så de må venta noker dager, sorry. SÅ