Avansert søk


Nyttårscupen i Letohallen - en tradisjon!

Både deltakerne - veldig mange i tallet - og arrangører er fornøyde med bridgeturneringen(e) som ble arrangert i Letohallen rett etter nyttår. Jessheims nyttårscup ble en suksess, og det har blitt til en skikkelig storturnering med et veldig hyggelig antall spillere på plass. Det er også hyggelig å kunne fortelle at dette fine arrangementet vil, eller allerede har blitt en tradisjon.

Vegar Brekke kan fortelle at det allerede jobbes med opplegget for nyttårscupen 2019 som vil gå av stabelen 4.-6. januar 2019, så merk av de datoene på kalenderen allerede nå.

Det jobbes mot sponsorer for kanskje å kunne bedre en allerede god premiering. Opplegget for de mindre rutinerte lagene jobbes det også med selv om formatet ikke er helt klart ennå. "Men todagers lagturnering blir det garantert, det er det ingen tvil om", forteller Brekke. 

Brekke ber meg også nevne at det var veldig mange unge og ferske spiller med i år også!

 

Vinter 2 kveld 1

Første kveld av trekvelds-turneringen vinter 2 ble vunnet av Sverre Selfors - Bjørnar Småli med 66,07 %.  På andreplass kom Martinus Birkelund - Bjørn Lunde med 56,55 %, og på tredje fulgte Håkon Bogen - Anne Irene Bogen med 49,40 %.

Førjulsturnering

Finn J Rypdal - Wily Stølan vant Raumaknektenes førjulsturnering. Turneringa ble spilt over to kvelder, 11.12 og 18.12.
Vinnerparet hadde en skår på 119,20 % over to kvelder.

Nils Sverre-Torstein vann i kveld.

5 bord på startstreken og siger til Nils Sverre-Torstein med Ketil-Ole Herman og Tor-John Inge på dei øvrige pallplassane.

Årsmøte 13. februar.

I samband med klubbkvelden 13. februar vert det halde årmøte. Ta kontakt med leiar John Inge om det er saker du ønskjer å ta opp.

Vår-1

 Hei hei.

Julen er over og en ny sesong er i gang igjen. Det ble litt prakk i begynnelsen av kvelden, men vi fikk gjennomført kveld innenfor rimilighetens grenser 

27.01 er det KM-Lag som blir arrangert i soknahallen. Vi bør forsøke å få med flest mulig lag, og den 31.01 er det fjerde og neste siste kveld i gauldalsserien. 

Til neste gang får dere ha en god helg