Avansert søk


Spillekveld 1. februar - norrønapar vant

Første spillekveld i februar samlet 8 fulle bord med sydenfarerne tilbake på plass. Det ble tett i toppen, men Norrøna-paret Marcus Scheie og Lars Larsen stakk av med seieren med 59, 52 % foran Arne og Bjørn med 58,63 % og med Dagfinn og Lars Erik på tredje med 58,33 %.

Spill og resultatliste finner du HER.

Kampresultat i KM-klubber 2018

Som kjent ble Tynset bridgeklubb vinner av KM-klubber 2018; som ble spilt ved Mistra hotell i Rendalen 13. januar.  Gratulerer!  Videre rekkefølge ble slik:  Engerdal, Koppang og Rendalen.  Her kan du se kampresultatene fra årets KM-klubber: 

Kamp 1:  Tynset-Koppang    Engerdal-Rendalen

Kamp 2:  Tynset-Engerdal    Koppang-Rendalen                                                                                                                                                             

Kamp 3:  Tynset-Rendalen   Engerdal-Koppang

 

Introduksjon av nye bridgelover

Norsk bridgeforbund har introdusert de nye bridgelovene i Norge. Les mer her: Nye bridgelover

Alkoholbrosjyre

Norsk Bridgeforbund (NBF) har utarbeidet en egen brosjyre med hvilke retningslinjer som gjelder for bruk av alkohol i arrangement i regi av et ledd i NBF. Se brosjyren her:  Alkoholbrosjyre

Henrik på pallen i KM-mix Østerdal 2017!

Vi gratulerer medaljevinnerne av årets KM-mix så mye; Sølvi Nordeng/Trond Magne Aasheim (1), Bente Sundet/Odd Harald Sundet (2) og Hilda Femundsenden med vårt medlem Henrik Nyland Ericson på 3. plass. Her ser du Henrik i aksjon med sin makker, og motspillerne Hagen/Hagen med Tore Berget som tilskuer. Øvrige resultater fra årets mix, finner du her: KM-mix

Meld deg på!

Kretsens kommende turneringer er lagt ut i bridge.no. Skynd deg med påmelding. Sjekk her, det er mye bridgemorro fremover:

4. divisjon Østerdal

KM-klubber Østerdal 

KM-par/damer/veteran/junior 

KM-mix Østerdal 

KM-lag Østerdal + kretsting

Linker til helgas divisjonsspilling

Lykke til i helgas divisjonsspilling, både i 3. og 4. divisjon.

Under finner dere lenker til de ulike avdelingene i 3. og 4. med Østerdalslag i seg:

4. DIVISJON Rendalen

3. DIVISJON Molde

3. DIVISJON Trondheim

3. DIVISJON Lillehammer

I 3. divisjon kjemper vi for å unngå nedrykk i vår pulje, i likhet med de aller fleste andre Østerdalslag. Utenom Sandkjernan, som leder sin pulje, og spiller for opprykk!

I 4. divisjon står kampen om opprykk mellom de to lagene fra Folldal og Tynset, men alt kan skje, selvfølgelig.

Nyinvesteringer i klubben!

Klubben har gått til innkjøp av (og nå tenker du sikkert: To profesjonelle bridgespillere!) 10 Bridge+More! Det betyr at vi utover kan tilby spilling med det hotteste innen bridgeteknologi. Engerdal BK er såvisst ingen sovende kjempe; nyinvesteringer er tegn på fremtidstro. Maskina på bildet gir neste spill mens du spiller, og er kobla opp mot en server som gjør det mulig å spille samme spill ved alle bord. I tillegg følger en "pad" hvor vi skriver inn resultater, men hvor vi også får frem analyser av spillet.

Vi må utforske bruken noe før vi tar det i bruk, men håper at vi er i gang så fort klubbmesterskapet er over. Dette blir spennende. Vi håper selvfølgelig at teknologien spiller på vår side, dette blir uansett et kjempeløft for klubben.

Vi vil også kunne leie ut disse til kretsturneringer inntil 10 bord. Dubleringsmaskinens tid er på hell!

2018