Avansert søk


Klubbmesterskapet 2018.

Da skriver vi 14. mars og klubbmesterskapet er avsluttet. Det var besluttet at 4 av 5 kvelder skulle være tellende. Vanligvis er det ett par som blir klubbmester. I år ble det ikke slik. Ingen av de 2 beste hadde spilt med samme makker over 4 kvelder. Det er mulig reglene har vært diffuse, men
disse må være krystallklare til neste sesong.

Vinner og klubbmester ble Anton R. Gunnarsson med 242.59 p. foran Peder A. Scheie med 241.79 p. På tredje plass kom Henrik Thuroczy og John
Roar Stein med 222.92 p. Resultater for de øvrige finnes under fanen resultater eller på excelark som er sendt hjem til medlemmene.

Fram mot årsmøte 7. mai, blir det singelkvelder. Vi skal prøve ut handikap-prinsippet. Er det noen som har forslag til årsmøtet, kan de leveres 
allerede nå.

Avgjørelse angående jubileet, skjer også om kort tid.

Vil også gratulere Marcus, Marius, Per og Dag med seier i 5. rundekampen. 

 

Jarle Fredheim og Hans Jakob Friis vant 6. spillekveld av klubbmesterskapet 2018.

Jarle Fredheim og Hans Jakob Friis vant 6. spillekveld av klubbmesterskapet 2018. På plassene bak kom parene Gustavsen - Johnsen og far og sønn Meløy.

Sammenlagt etter 6 av 10 spillekvelder leder Åsen-Johnsen foran parene Pettersen-Nilsen og Melkeraaen-Berg.

Enkvelds Vinturnering

Enkveldsturneringen ble suverent vunnet av Frank Bogen - Anne Irene Bogen med 79 % score.  På andreplass kom Tor Arne Reppen - Jarle Bogen med 57 %, og på delt tredjeplass fulgte Brynjar Karlsen - Eilert Skonseng og Sverre Selfors - Bjørnar Småli med 47 %. 

KM PAR 2018

Hei!
Vi arrangerer KM par klasse A og B den 15. april kl.10, på Tretten Samfunnshus. Meld deg på i den pulja du selv ønsker. Begge puljer teller i kampen om en plass til. Kretsmester kåres i begge klasser.

Invitasjon finner du her.

Påmelding klasse A: http://bridge.no/ruter/turneringsinfo/1/3221

Påmelding klasse B: http://bridge.no/ruter/turneringsinfo/1/3222

Håper på stor deltakelse :D

John Inge-Stig Rune vann lustrameisterskapen

Kun 5 bord på startstreken på årets lustrameisterskap i Skjolden. Siger til John Inge og Stig Rune og fullstendig resultatliste finn du på heimesida til arrangørklubben.

Ketil-Ivar vann siste kveld i klubbturneringa.

Årets klubbturnering vart avslutta med siger til Ivar og Ketil føre Magnar-Geir Arne og Nils Sverre-Torstein på delt andreplass. Etter 13 spelekveldar - men høgst uoffisielt, gjekk samanlagtsigeren til Nils Sverre-Torstein med Tor-John Inge på andre og Ole Herman-Ketil på tredjeplass. Oversikt over alle klubbkveldane finn du i lenka "resultat" og deretter klubbkveldar øvst på heimesida. Komande tysdag er det samspel på Campus.